Losse artikels

Artikels uit recente publicaties van Evan-Assistance

InfofoonMeer informatie over:
1. Aangifte vzw-rechtspersonenbelasting (boekjaar 2018)
2. De VZW-wetgeving aangepast (vanaf 01/05/2019)
3. GDPR –1 jaar later

EvAssist201906p2

Dit is een algemeen christelijk gezegde.
Maar hoe ziet die relatie tussen mijn individuele leven én dat van mijn naaste er uit?

Evan Assistance201903p2sleutels1

WAT NU?

Op dit ogenblik staat het seizoen in de startblokken waarin christelijk Vlaanderen de balans opmaakt van het voorbije werkjaar 2018. Leiders en leden gaan via Algemene Vergaderingen in dialoog.1

TRENDS

In dit seizoen piekt traditioneel het aantal vragen dat we bij ABC krijgen over transparantie en verantwoording, inspraak en besluitvorming, enz.  

Evan Assistance201903p2sleutels2

 

 

 

 
UITDAGING

Je hebt gekozen om Jezus als je Redder en je Meester te vertrouwen. Zo werd je opnieuw geboren. Je leeft sindsdien dagelijks met de levende God. Dat leidt naar een heel andere kijk op leven.werken.dienen.

Gods Geest werkt in ons. Geleidelijk ontdekken we welke gewoonten meegekomen zijn uit onze vorige levenshoofdstukken. Sommige helpen ons aan te knopen bij wat God goed of belangrijk vindt voor zijn kinderen. Er zijn er ook  - veel meer? - die de kwaliteitstoets van zijn koninkrijk niet doorstaan.

Deze aflevering van “sleutels” wil zo’n gewoonte helpen toetsen aan een van Gods kernwaarden:  

Infofoon

Een verscherping in de Europese wetgeving op het witwassen van gelden verplicht alle Belgische rechtspersonen om tussen 31 oktober 2018 en 30 september 2019 de persoonsgegevens van de begunstigden aan de overheid mee te delen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!