Onze leef- en werkomgeving
confronteert ons met vele voorbeelden over leiderschap. In alle mogelijke varianten. En het is niet altijd even gemakkelijk om de vinger op de sterkere of zwakkere punten te leggen.
De ene wordt opgehemeld. Een ander verguisd. Het valt soms moeilijk te doorgronden hoe die voorbeelden rondom ons het beter zouden kunnen doen. Laat staan dat we het zelf beter zouden kunnen.

En hoe zit dat met leiderschap op een christelijke basis? Gesprekken, mentoring, netwerking vertellen ons over een grote nood om het leiderschapsvoorbeeld van Jezus Christus beter te leren kennen en begrijpen. En die uitdaging is een fameus struikelblok: Jezus Christus heeft gevraagd dat mensen Hem daarin zouden navolgen.

De rode draad van onze worsteling met onszelf, met (levens)waarden en met omstandigheden weeft zich doorheen bedieningen, gezinnen en individuele levens. We komen die tegen in alle regio’s. In kerken van elk pluimage. In elke generatie.  Mensen vragen zich af: “Zou ik dat beter kunnen? En hoe dan wel?” Met een Vlaams karakter? In overeenstemming met Gods cultuur?

Welkom in "Dienend Leiderschap".
Een ontdekkingstocht die je praktisch vormt in meer leiderschap naar het hart van God:

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!