Info

ABC is een netwerkorganisatie die verschillende bedieningen samenbrengt.

Deze bedieningen volgen hun eigen individuele roeping. Ze zijn tegelijkertijd met elkaar verbonden door een waardevolle uitwisseling van gaven en talenten.  Samenwerking, wederzijdse ondersteuning en stimulatie tot groei in elke individuele bediening staan centraal.

ABC wil opstartende bedieningen helpen groeien:

–  door hen een wettelijk kader te bieden,
–  door kennis en coaching gericht op groei beschikbaar te maken
–  door een platform voor samenwerking met andere bedieningen aan te reiken.

 

Elke (opstartende) bediening wil die thema’s op zijn eigen werkterrein in praktijk brengen.

Of zo’n bediening gaat om zending, evangelisatie, gemeentegroei, administratieve functionering, toerusting van leiders, …. telkens weven deze thema’s een rode draad doorheen ieders roeping en bediening.

Mensen aan het woord over de ABC bedieningen

“Eerst en vooral: het seminar van afgelopen zaterdag vond ik heel erg goed. Ik heb visie gekregen voor onze gemeente, meer nog, ik ben enthousiast geworden over het opmaken van statuten en dergelijke meer. Hoe je de verbinding maakte tussen droge wet, statuten en geestelijke vooruitgang van een gemeente vond ik schitterend. Dus heel erg bedankt. We gaan er mee aan de slag van zodra we kunnen en hopelijk is dat snel…”

P

“Dit hadden we niet zelf kunnen doen. Het bureaucratische bos was een paar maten te groot voor ons. Maar je hebt ons goed erdoorheen gegidst zodat we met onze vzw verder voor onze roeping met het evangelie kunnen gaan. “

Ch

“Ik heb zoveel geleerd over mezelf en over de weg die voor me ligt.
Het was een oogopener. Ik ga nu verder in praktijk brengen wat je me doorheen de Original-vorming hebt laten ontdekken”

H

“Waren alle lessen op de unief maar zo boeiend, prachtig gestructureerd, verhelderend via de vragen en antwoorden en bovendien duidelijk op papier gezet! We kunnen er echt mee aan de slag!!! 
Heel hartelijk bedankt en sorry dat we je onderste boven uitgemolken hebben …”

M

Dienstverlening voor bedieningen

ABC helpt christenen, kerken en groepen om bedieningen en zendingsprojecten optimaal te ondersteunen.
Een bediening of zendingsproject kan steun vanwege haar donateurs via ABC laten bundelen in België, Nederland en internationaal.
ABC verwerkt op dit ogenblik giften voor een 25 projecten voor donors uit België, Nederland en haar internationaal netwerk.
Wil je meer informatie? Neem zeker contact met ons op.

Wil je meer informatie? Sta je zelf in een startende bediening wil je samenwerken met ABC? Dan moedigen we je aan om ons te contacteren. We helpen je graag met de mogelijkheden die we hebben.